Společnost Macintosh Foodservice Consultants byla pověřena prestižním projektem při otevírání nové restaurace v areálu Northcote. Poskytli jsme detailní 3D návrhy konceptu, které odpovídaly vysokým standardům týmu oceněného michelinskou hvězdou. V rámci RIBA fází 2 až 4 jsme analyzovali provoz na místě a uspořádali několik workshopů s manažerkou a jejím týmem, abychom přesně definovali požadavky na novou kuchyni a navrhli optimální uspořádání, zařízení i provozní možnosti.
Výsledkem je kuchyně odpovídající standardům michelinské restaurace s kapacitou 30 míst. Jelikož je kuchyně otevřená a propojená s restaurací přes prosklené dveře, byl do návrhu zakomponován i luxusní, domácí dojem. Mramorové pracovní plochy, indukční vaření, zásuvky s více teplotními zónami, nejmodernější konvektomaty, chladicí zařízení na zrání masa i odhlučněná mycí zóna. V návrhu jsme zároveň zohlednili dostatek prostoru pro chlazené, suché i speciální úložné prostory, včetně skladování dusíku.
Tato menší samostatně stojící restaurace je součástí vícemilionové investice jejího majitele.
V rámci naší práce jsme se setkali s vlastníkem i vedoucími představiteli skupiny, kterým jsme poskytovali poradenství ohledně nejvhodnějšího postupu při obstarávání vybavení, rozpočtů a nabízeli nezávislé konzultace ve všech fázích projektu.
Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.
Part of the Macintosh Foodservice Family