+420 725 192 868

Award Winning Specialists
  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle
  • More
    • Home
    • Naše služby
      • Návrh gastroprovozů
      • Audit vybavení
      • Nezávislí znalci
      • Kuchyně pro domácnosti
      • Net Zero
      • Školení
      • Bezpečnost a HACCP
      • Business plánování
    • Ukázka portfolia
      • NATO HQ
      • Johnson & Johnson
      • Manchester City FC
      • K West Hotel
      • The Leadenhall Building
      • Northcote - Michelin Star
      • More London
      • Malvern College
      • Barrick Gold Mine
      • Highcliffe Castle
Award Winning Specialists

+420 725 192 868


  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle

Michelinská kulinářská destinace, Northcote

Michelinský design a project management

Společnost Macintosh Foodservice Consultants byla pověřena prestižním projektem při otevírání nové restaurace v areálu Northcote. Poskytli jsme detailní 3D návrhy konceptu, které odpovídaly vysokým standardům týmu oceněného michelinskou hvězdou. V rámci RIBA fází 2 až 4 jsme analyzovali provoz na místě a uspořádali několik workshopů s manažerkou a jejím týmem, abychom přesně definovali požadavky na novou kuchyni a navrhli optimální uspořádání, zařízení i provozní možnosti.


Výsledkem je kuchyně odpovídající standardům michelinské restaurace s kapacitou 30 míst. Jelikož je kuchyně otevřená a propojená s restaurací přes prosklené dveře, byl do návrhu zakomponován i luxusní, domácí dojem. Mramorové pracovní plochy, indukční vaření, zásuvky s více teplotními zónami, nejmodernější konvektomaty, chladicí zařízení na zrání masa i odhlučněná mycí zóna. V návrhu jsme zároveň zohlednili dostatek prostoru pro chlazené, suché i speciální úložné prostory, včetně skladování dusíku.

 

Tato menší samostatně stojící restaurace je součástí vícemilionové investice jejího majitele.

V rámci naší práce jsme se setkali s vlastníkem i vedoucími představiteli skupiny, kterým jsme poskytovali poradenství ohledně nejvhodnějšího postupu při obstarávání vybavení, rozpočtů a nabízeli nezávislé konzultace ve všech fázích projektu.

Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.


Part of the Macintosh Foodservice Family

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k analýze návštěvnosti webu a optimalizaci vašeho zážitku z webu. Přijetím našeho používání souborů cookie budou vaše údaje agregovány se všemi ostatními uživatelskými údaji.

OdmítnoutPřijmout