+420 725 192 868

Award Winning Specialists
  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle
  • More
    • Home
    • Naše služby
      • Návrh gastroprovozů
      • Audit vybavení
      • Nezávislí znalci
      • Kuchyně pro domácnosti
      • Net Zero
      • Školení
      • Bezpečnost a HACCP
      • Business plánování
    • Ukázka portfolia
      • NATO HQ
      • Johnson & Johnson
      • Manchester City FC
      • K West Hotel
      • The Leadenhall Building
      • Northcote - Michelin Star
      • More London
      • Malvern College
      • Barrick Gold Mine
      • Highcliffe Castle
Award Winning Specialists

+420 725 192 868


  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle

Na cestě k nulovým emisím uhlíku (Net Zero)

Pomáháme komerčním provozům snižovat ekologickou stopu

Žádná jiná výzva neohrožuje naši planetu více než současná klimatická krize a statistiky jsou neúprosné. Je prokázáno, že neefektivní provoz komerčních kuchyní může významně přispívat k poškozování životního prostředí. Prvním zásadním krokem je proto cesta k uhlíkové neutralitě, s níž vám tým společnosti Macintosh FSC Prague dokáže pomoci prostřednictvím řady účinných řešení, včetně podpory při čerpání dostupných vládních dotací a grantů. 

Čas na změnu

Gastronomické provozy čelí celé řadě výzev, mezi které patří:


  • Hledání nových možností, jak zlepšit energetickou účinnost při současném dodržování měnících se místních i národních předpisů s cílem podpořit elektrifikaci a dekarbonizaci.
     
  • Přechod na nízkouhlíkové alternativy při zachování komfortního a bezpečného prostředí pro zaměstnance i zákazníky, například nahrazením běžného plynového vybavení ekologičtějšími technologiemi.

Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.


Part of the Macintosh Foodservice Family

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k analýze návštěvnosti webu a optimalizaci vašeho zážitku z webu. Přijetím našeho používání souborů cookie budou vaše údaje agregovány se všemi ostatními uživatelskými údaji.

OdmítnoutPřijmout