+420 725 192 868

Award Winning Specialists
  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle
  • More
    • Home
    • Naše služby
      • Návrh gastroprovozů
      • Audit vybavení
      • Nezávislí znalci
      • Kuchyně pro domácnosti
      • Net Zero
      • Školení
      • Bezpečnost a HACCP
      • Business plánování
    • Ukázka portfolia
      • NATO HQ
      • Johnson & Johnson
      • Manchester City FC
      • K West Hotel
      • The Leadenhall Building
      • Northcote - Michelin Star
      • More London
      • Malvern College
      • Barrick Gold Mine
      • Highcliffe Castle
Award Winning Specialists

+420 725 192 868


  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle

Audit vybavení

Audit vybavení kuchyně – klíč k bezproblémovému provozu

Provádění pravidelného auditu kuchyňského vybavení je zásadní pro efektivní fungování každého gastronomického provozu a jeho důležitost nelze podceňovat. Je proto klíčové zajistit, že zařízení i celý provoz odpovídají aktuálním normám a standardům, čímž se minimalizuje riziko poruch a výpadků.


Naše služba se zaměřuje na hodnocení následujících oblastí:


  • Stav a údržba vybavení
  • Čistota zařízení a jeho životnost
  • Soulad s legislativou a certifikace (např. CE označení)
  • Zdravotní nezávadnost a dodržování hygienických zásad
  • Shoda vybavení s prostředím, ve kterém je provozováno
  • Bezpečnost zařízení, např. přítomnost havarijního vypínacího systému
  • Bezpečnost plynových zařízení včetně tlakových a těsnostních zkoušek
  • Efektivita rozvržení prostoru – podlaha, osvětlení, ventilace, stabilita zařízení
  • Bezpečnost a správná funkce chladicích zařízení
  • Odhad nákladů na případnou výměnu zařízení
  • Celkové zhodnocení stavu majetku

Report

Náš report může sloužit jako podklad pro obměnu zařízení, plánování rozpočtu nebo identifikaci úspor energie a snížení emisí CO₂.


Typický report obsahuje:


  • Podrobné závěry z inspekce přímo na místě
  • Přehled provozních postupů a uspořádání kuchyně
  • Informace o souladu či nesouladu jednotlivých zařízení a jejich provozních prostor
  • Doporučení k zajištění souladu vybavení s platnými normami
  • Doporučení ke snížení spotřeby energie a emisí CO₂
  • Shrnutí stavu v oblasti bezpečnosti práce, bezpečnosti potravin, hygienických pravidel, provozních předpisů a plynovou bezpečnost

Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.


Part of the Macintosh Foodservice Family

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k analýze návštěvnosti webu a optimalizaci vašeho zážitku z webu. Přijetím našeho používání souborů cookie budou vaše údaje agregovány se všemi ostatními uživatelskými údaji.

OdmítnoutPřijmout