+420 725 192 868

Award Winning Specialists
  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle
  • More
    • Home
    • Naše služby
      • Návrh gastroprovozů
      • Audit vybavení
      • Nezávislí znalci
      • Kuchyně pro domácnosti
      • Net Zero
      • Školení
      • Bezpečnost a HACCP
      • Business plánování
    • Ukázka portfolia
      • NATO HQ
      • Johnson & Johnson
      • Manchester City FC
      • K West Hotel
      • The Leadenhall Building
      • Northcote - Michelin Star
      • More London
      • Malvern College
      • Barrick Gold Mine
      • Highcliffe Castle
Award Winning Specialists

+420 725 192 868


  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle

Malvern College, Malvern

Audit a centralizace provozu

 Malvern College, jedna z nejprestižnějších britských škol založená v roce 1865, si nechala zpracovat zprávu hodnotící stav gastro vybavení s cílem posoudit návrh na uzavření šesti menších kuchyní na kolejích pro studenty a zavedení centralizované kuchyně. Cílem bylo zhodnotit stav zařízení, spotřebu energie a přínosy tohoto kroku z hlediska personálních nároků, energetické účinnosti, dopadu na životní prostředí a snížení plýtvání potravinami. 


Centralizací stravovacích služeb by škola zefektivnila provoz, lépe využívala zdroje a zlepšila studentský stravovací zážitek. Součástí zprávy byla i analýza aktuálních energetických nákladů decentralizovaného systému a úspory, kterých by bylo možné centralizací dosáhnout. 


 Zpráva dále analyzovala personální potřeby, dopady na životní prostředí a možné snížení potravinového odpadu v důsledku navrhovaných změn, přičemž identifikovala 52% úsporu nákladů na energii napříč kuchyněmi. Výsledky a doporučení poskytly vedení Malvern College cenné informace pro kvalifikované rozhodování o budoucnosti stravovacích služeb a výhodách centralizace pro významnou část studentské populace. 


Tým Macintosh Foodservice Consultants přináší odborné znalosti v oblastech jako je zlepšování procesů, řízení změn, finanční řízení a další, s cílem přinášet měřitelné výsledky v každém projektu. 

Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.


Part of the Macintosh Foodservice Family

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k analýze návštěvnosti webu a optimalizaci vašeho zážitku z webu. Přijetím našeho používání souborů cookie budou vaše údaje agregovány se všemi ostatními uživatelskými údaji.

OdmítnoutPřijmout