+420 725 192 868

Award Winning Specialists
  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle
  • More
    • Home
    • Naše služby
      • Návrh gastroprovozů
      • Audit vybavení
      • Nezávislí znalci
      • Kuchyně pro domácnosti
      • Net Zero
      • Školení
      • Bezpečnost a HACCP
      • Business plánování
    • Ukázka portfolia
      • NATO HQ
      • Johnson & Johnson
      • Manchester City FC
      • K West Hotel
      • The Leadenhall Building
      • Northcote - Michelin Star
      • More London
      • Malvern College
      • Barrick Gold Mine
      • Highcliffe Castle
Award Winning Specialists

+420 725 192 868


  • Home
  • Naše služby
    • Návrh gastroprovozů
    • Audit vybavení
    • Nezávislí znalci
    • Kuchyně pro domácnosti
    • Net Zero
    • Školení
    • Bezpečnost a HACCP
    • Business plánování
  • Ukázka portfolia
    • NATO HQ
    • Johnson & Johnson
    • Manchester City FC
    • K West Hotel
    • The Leadenhall Building
    • Northcote - Michelin Star
    • More London
    • Malvern College
    • Barrick Gold Mine
    • Highcliffe Castle

Bezpečnost potravin a systémy HACCP

Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) slouží k minimalizaci rizik v oblasti bezpečnosti potravin. Zohledňuje jejich přípravu i prostředí, ve kterém se připravují. Identifikuje veškerá potenciální rizika (chemická, fyzikální i biologická) a stanovuje kritické kontrolní body, ve kterých je třeba tato rizika sledovat a řídit.

Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s podporou gastronomických provozů všech velikostí při zvyšování úrovně bezpečnosti potravin a zavádění systémů HACCP. Pomáháme zajistit, aby veškeré činnosti v kuchyni probíhaly v souladu s hygienickými a bezpečnostními standardy. Nabízíme praktické nástroje, návody na správný chod kuchyně i efektivní školení personálu.

I když většinou spolupracujeme s provozy, které již mají zavedené bezpečnostní systémy, poskytujeme také odborné poradenství a školení pro nové týmy nebo pro organizace, které s budováním systému bezpečnosti potravin teprve začínají.

Náš kompletní balíček HACCP zahrnuje:

 

  • Plánování pravidelné údržby
  • Podpora při výběru a prověřování dodavatelů
  • Zajištění zdravotního screeningu zaměstnanců
  • Pokyny pro čištění a hodnocení čistoty provozu
  • Evidence školení a profesního rozvoje personálu

Výhody kvalitně nastaveného systému HACCP:

 

  • Zaměstnanci získají důkladné porozumění bezpečnostních postupů
  • Dlouhodobě přispívá k ziskovosti podniku
  • Snižuje riziko stížností zákazníků a právních důsledků
  • Zajišťuje bezpečnou výrobu potravin a zvyšuje standardy bezpečnosti
  • Garantuje soulad s platnou legislativou
  • Zvyšuje kvalitu potravin z hlediska přípravy a hygieny
  • Podporuje efektivitu personálu i celkového provozu

Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.


Part of the Macintosh Foodservice Family

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k analýze návštěvnosti webu a optimalizaci vašeho zážitku z webu. Přijetím našeho používání souborů cookie budou vaše údaje agregovány se všemi ostatními uživatelskými údaji.

OdmítnoutPřijmout