Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) slouží k minimalizaci rizik v oblasti bezpečnosti potravin. Zohledňuje jejich přípravu i prostředí, ve kterém se připravují. Identifikuje veškerá potenciální rizika (chemická, fyzikální i biologická) a stanovuje kritické kontrolní body, ve kterých je třeba tato rizika sledovat a řídit.
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s podporou gastronomických provozů všech velikostí při zvyšování úrovně bezpečnosti potravin a zavádění systémů HACCP. Pomáháme zajistit, aby veškeré činnosti v kuchyni probíhaly v souladu s hygienickými a bezpečnostními standardy. Nabízíme praktické nástroje, návody na správný chod kuchyně i efektivní školení personálu.
I když většinou spolupracujeme s provozy, které již mají zavedené bezpečnostní systémy, poskytujeme také odborné poradenství a školení pro nové týmy nebo pro organizace, které s budováním systému bezpečnosti potravin teprve začínají.
Copyright © 2025 Macintosh Foodservice Consultants Ltd. - Všechna práva vyhrazena.
Part of the Macintosh Foodservice Family